Suktad eller bara äcklad?




Blir du suktad eller bara äcklad när du kollar på den här?

Jag blir inget av det, jag blir motiverad! Jag var osäker på om

jag skulle gymma idag, but now it's no question about it !


STRAIGHT TO YOUR HIPS


Kommentarer
Nathalie

nu är dagens blogg tävling igång igen:D anmäl dig gärna:D länk: http://liborius.blogg.se/2011/january/anmal-dig-till-dagens-blogg.html#comment

utser en vinnare lördag morgon:D

2011-01-21 @ 14:31:16 | http://liborius.blogg.se/
your blog follower

ush, hatar sont dar (skriver foresten fron en laptop i usa so har inga skandinaviska bokstever, hehe).. det bildar bara mera stereotyper mot "tjocka" meniskor. alla borjar liksom tro att man eter en massa skrepmat 24/7, men so ar det ju inte. er sjelv po den tjockare sidan just nu och er typ 14 or.. har forsokt go ner i vikt i over 2 or. har lyckats men har sedan gott tillbaks upp i vikt for att jag mott so doligt. men ja, min "point" var bara att sega att de kan fo det att se ut som att de e so eckligt att vara tjock, som att man er en gris do, och det hjelper inte direkt deras situation som forsoker endra po sig ner alla tror att man er en gris.

2011-01-21 @ 17:07:55
Paula

Sv; Jo jag håller helt med dig. Det är inte alls sant att överviktiga personer ser ut som dem gör endast för att dem äter skräpmat, en massa dåligt fett och annat onyttigt. Att man ser ut som man gör beror ju på gener, hur bra ens ämnesomsättning fungerar osv. Ibland kan mat bara vara en liten faktor.

Det är likadant med spinkiga personer som man tror svälter bara för att som är pinnsmala när dem i själva verket äter lika mycket som en vad vi anser vara "en normal person".



Ja, tjockisar äter inte skiten ur sig och spinkiga svälter inte :)

2011-01-21 @ 18:31:21 | http://mevsme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback